NL  FR 

HOME
HOOFDTOERNOOI
JEUGDTOERNOOI
INSIDER CONNECT
UITSLAGEN
DEELNEMERS
MACHINES
LOCATIE
ROUTE EN HOTELS
CONTACT


UPDATES
Welkom op de officiële website van het BELGISCH FLIPPERKAMPIOENSCHAP 2024!
Na Oktoberfest komt het Belgisch FlipperKampioenschap terug thuis in April voor de 15de editie, het BFK’24: The Crystallum zal door gaan op zaterdag 20 april 2024 in de Bingovit GameRoom.

Reserveer alvast in je agenda een plekje voor deze feestvolle dag vol flipperplezier! We hebben rekening gehouden met de opmerkingen uit vorige edities en nemen deze mee om 15 jaar Belgisch FlipperKampioenschap samen te vieren in een grootse opzet!

De opzet van het BFK wordt dit jaar aangepast, zo zal het hele kampioenschap op slechts 1 dag doorgaan van een 9.00u-01.00u. Na uw inschrijving bevestigen wij of het door u gekozen kwalificatie-uur nog beschikbaar is, laat de organisatie tijdig weten als u dit uur toch niet kan zodat dit eventueel nog kan worden aangepast.

Bent u BELG, 16 jaar of ouder EN voelt u zich geroepen om een gooi te doen naar de titel Belgisch flipperkampioen(e) dan is het nu uw moment!
Bent u BELG, onder de 16 jaar en wilt u de Junior FlipperKampioen worden dien je zich ook in te schrijven. Let op want onder de 16 jaar moet je onder begeleiding van een ouder deelnemen (1 GRATIS begeleidende ouder per kind).

Je kan je inschrijven via het inschrijvingsformulier op onze website vanaf 1 februari 2024 - 18:00.

Klik HIER voor het uurrooster.

Dit is een gesloten evenement, enkel ingeschreven personen worden toegelaten. De toegang tot dit evenement is GRATIS en alle flippers staan op freeplay. Echter vragen wij een bijdrage om lid te worden van de BFB en voor het gebruik van de zaal.

Hoofdtoernooi deelname (incl toegang recreatief + drankbonnen): 36 euro
Jeugdtoernooi (incl toegang + 1 begeleidende ouder): gratis
Enkel recreatie/toeschouwer is niet mogelijk.


We hopen u alvast te mogen verwelkomen en wie weet bent u wel de Belgisch kampioen flipperen 2024!


T-Shirt 2024:BFK 2024 wordt gesponsord door:

Copyright BFB    2012-2019